Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen omhandler den informasjonen vi samler inn fra deg når du bruker nettsiden vår. Når vi samler inn denne informasjonen så opptrer vi som «databehandler», og etter lov er vi pålagt å gi deg informasjon om oss, om hvorfor og hvordan vi bruker dataene dine, og om rettighetene du har over dataene dine.

Hvem vi er?
Vi er Winrace Propellers AS, og det er vi som er ansvarlig for behandling for dine personopplysninger.
Vår adresse er:
Winrace Propellers AS
Bjørumsvegen 36
4820 Froland
Norge

Du kan kontakte oss via post på adressen ovenfor, gjennom e-post på post@winrace.no eller ved å sende en forespørsel gjennom vårt Personvernsenter som du finner på våre nettsider.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Når du bruker nettstedet vårt
Når du bruker nettstedet vårt til å se gjennom våre produkter og tjenester, og ser gjennom informasjonen vi har tilgjengelig, så benyttes det en rekke informasjonskapsler fra oss og tredjeparter som er nødvendige for at nettstedet skal fungere, for å samle nyttig informasjon om besøkende og for å bidra til å gjøre din brukeropplevelse bedre. Noen av informasjonskapslene vi bruker er strengt nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere, og vi ber ikke om samtykke til å plassere disse på datamaskinen.
Winrace Propellers AS behandler de personopplysningene du oppgir når du registrerer deg hos oss og opplysninger som du på annen måte frivillig gir fra deg, for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

I tillegg registrer Winrace Propellers AS løpende inn og behandler informasjon om ditt kundeforhold til oss, for eksempel oversikt over hva som er kjøpt av varer.

Vi bruker personopplysningene for å gi deg de varer og tjenester du har registrert deg for, og for å kunne administrere kundeforholdet, gjennomføre leveranser, service, produktinformasjon, reklamasjonshåndtering og fakturering.

Særlig om bruk av informasjonskapsler «cookies»
På flere deler av vår nettside vil informasjonskapsler «cookies» kunne bli benyttet. Dette gjelder eksempelvis på våre hjemmesider, og det opplyses om det på forhånd. Cookies brukes for å gjøre vår nettside mer brukervennlig. Vi bruker ikke cookies for å samle sensitiv personlig informasjon. Du kan til enhver tid gjøre endringer i nettleseren din og blokkere cookies. Ved å blokkere alle cookies kan det være at du mister tilgangen til deler av vår hjemmeside.

Oppbevaring og lagring av personopplysninger
Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Winrace Propellers AS har et saklig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når Winrace Propellers AS ikke lenger har et saklig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

Utlevering av personopplysninger og taushetsplikt
Vi vil ikke utlevere personopplysninger som vedrører deg/dere til utenforstående, unntatt når utlevering av personopplysningene skjer:
1. Med samtykke fra den som opplysningen gjelder
I. Med hjemmel i lov eller forskrift gitt med hjemmel i lov,
II. Etter pålegg fra en domstol eller annen myndighet, eller
III. Som ledd i betalingsinnkreving mv. hvor det foreligger saklige grunner.

Taushetsplikten er likevel ikke til hinder for at Winrace Propellers AS tilgjengeliggjør ovennevnte personopplysninger for de selskapene som etter avtale med Winrace Propellers AS forestår deler av den tekniske eller administrative driften av våre tjenester.

Når vi gir personopplysninger til selskaper som nevnt her, sikrer vi at disse tredjepartene overholder Winrace Propellers AS sitt krav til behandling og bruk av personopplysninger og den til enhver tid gjeldende lovgivning.

Når du sender inn en forespørsel via vår nettside
Når du sender inn en forespørsel via vår nettside så kan det være vi ber deg om ditt navn, telefonnummer og epostadresse. Vi bruker denne informasjonen til å svare på henvendelsen din, inkludert det å gi deg forespurte opplysninger om våre produkter og tjenester. Vi kan også sende deg en epost flere ganger etter din forespørsel for å følge opp din interesse og sørge for at vi har besvart din forespørsel til din tilfredshet. Vi vil gjøre dette basert på vår legitime interesse for å gi deg nøyaktig informasjon før et salg.

Dine rettigheter som registrert
Ved lov kan du spørre oss om hvilken informasjon vi har lagret om deg, og du kan be oss om å rette denne informasjonen hvis den er unøyaktig. Hvis vi har bedt om samtykke til å behandle dine personopplysninger så kan du når som helst trekke tilbake dette samtykket.

Hvis vi behandler dine personlige data etter samtykke, eller for å oppfylle en kontrakt eller bestilling, så kan du be oss om å gi deg en kopi av denne informasjonen i et maskinlesbart format slik at du kan overføre det til en annen leverandør.

Hvis vi behandler dine personlige data på grunn av samtykke eller legitim interesse så kan du be om at dataene dine blir slettet. Du har rett til å be oss om å slutte å bruke informasjonen din i en periode hvis du tror at vi ikke har lovlig grunn til å bruke denne informasjonen.

Til slutt, under noen omstendigheter kan du be oss om ikke å ta avgjørelser som påvirker deg ved å bruke automatisert behandling eller profilering.

For å sende inn en forespørsel om dine personopplysninger via e-post, post eller telefon, vennligst bruk kontaktinformasjonen som er oppgitt ovenfor i Hvem vi er-delen av denne erklæringen.

Din rett til å klage
Hvis du har en klage om bruken av informasjonen din så ønsker vi at du kontakter oss direkte i første omgang slik at vi kan håndtere klagen din. Du kan imidlertid også kontakte Datatilsynet hvis du har en klage.

Oppdateringer til denne personvernerklæringen
Vi regelmessig evaluerer og oppdaterer, om nødvendig, denne personvernerklæringen fra tid til annen, og når våre tjenester og bruk av personopplysninger utvikler seg. Hvis vi ønsker å benytte oss av dine personlige data på en måte som vi ikke tidligere har informert om så kontakter vi deg for å gi deg informasjon om dette, og om nødvendig be om ditt samtykke.

Ved å benytte våre sider så samtykker du i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Arendal i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av lokal rett.

Vi oppdaterer datoen for dette dokumentet hver gang det endres.

Ved kommentarer eller spørsmål til behandling i vår erklæring så kan dette rettes til: Winrace Propellers AS

Denne erklæringen er sist oppdatert 27. august 2018